Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Improteater.no

Kurs i improvisasjonsteater siden 2004

Kommunikasjonsteknikk og improvisasjonsteater

Bli med på et unikt kurs der du både får lekt deg med improvisasjonsteater og lært deg effektive kommunikasjonsteknikker!


Christina Hvinden er en meget erfaren og kunnskapsrik instruktør som har holdt på med improteater siden 1992. De siste årene har Christina jobbet spesielt mye med kommunikasjon, og holder kurs for privatpersoner og bedrifter som ønsker å bli bedre på dette.


På dette unike kurset vil Christina kombinere disse to fagområdene, slik at du på en morsomt, lekent, uhøytidelig og trygg måte kan bli en bedre kommunikator.


På kurset får du blant annet:

  • Leke deg med improvisasjonsteaterøvelser.
  • Utforske forskjellige kommunikasjonsmuligheter og bli bedre til å formidle det du ønsker.
  • Lære om ulike måter å stille spørsmål og hva det kan generere.
  • Lære hvordan du blir tydeligere i formidling av budskap verbalt og fysisk.
  • Lære om kroppsspråk.
  • Lære deg teknikker for bedre kommunikasjon i hverdagen.
  • Iscenesette utfordrende situasjoner fra hverdagen og utforske ulike handlingsalternativer. (casetrening)
  • Erfare hvordan du står tryggere i det du ønsker å formidle både intellektuelt og fysisk.

Kurset hjelper deg til å bli mer bevisst det kroppsspråket signaliserer og det som blir egentlig sagt verbalt, slik at du kan kommunisere klarere og tydeligere.


Teknikkene og øvelsene Christina lærer bort er enkle, morsomme og ukompliserte.


Kurset er for deg som er mellom 20-100 år.

Om kursleder Christina Hvinden

Christina Hvinden er skuespiller og instruktør utdannet fra Desmond Jones School of Mime and Physical Theatre og Ecole Mime Corporel Dramatique.


Christina startet med improvisasjonsteater da hun studerte Teatervitenskap i Bergen. På slutten av 90-tallet var hun instruktør og leder for improgruppa Mandagsgruppa. I 2002 ble hun medlem av Oslo Improvisasjonsteater. Hun har spilt BarneImpro på Soria under Moria og på Torshovteatret i regi av Den kulturelle skolesekken.

Christina drev i 6 år Bouvetteatret i Bergen. Teatergruppa hadde blant annet teateroppsetninger på Black Box Teater, BIT-Teatergarasjen og Teaterhuset Avant Garden.


De senere årene har hun jobbet spesielt mye med teater som verktøy med fokus på kommunikasjon og samhandling. Hun leder prosesser hvor mennesker møtes og lærer sammen, oppnår dialog og endringer på tvers av hierarkier og fagfelt. Hun har både holdt kurs i egen regi og ledet bedriftsworkshops for Splint og Klinsj. Hun har også undervist på Høgskolen i Oslo og Akershus. I 2012-2013 var Christina i regi av BornGlobal tre ganger i Nepal for å være med på å gi etablerte nepalesiske ledere ledertrening og kommunikasjonstrening.

Tid: Lørdag-søndag kl.11.00-17.00

Sted: Oslo Teatersenter, Hovinveien 1, 0576 Oslo