Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Improteater.no

Kurs i improvisasjonsteater siden 2004

Sommerkurs i manusskriving

Bli med på et annerledes og inspirerende skrivekurs!


Skrivekurset veksler mellom skriveøvelser, teaterøvelser og improvisasjonsteater øvelser. Her får du både utfoldet deg på gulvet og på papiret. Alt for å vekke skrivegløden, kreativiteten og fantasien!


Gjennom å veksle mellom improvisasjonsteaterøvelser og skriveøvelser, får du lettere tilgang til din fantasi og større flyt i det du skriver. Karakterene vil kommer enklere til deg, og historiene vil utvikle seg naturlig.

Stikkord for kurset: Befriende, morsomt og lekent


Sommerkurset er for deg som har ingen eller liten erfaring med å skrive for teater eller film.


Om kursleder Ingunn Andreassen

Manusforfatter, regissør, teaterpedagog og skuespiller med bred teaterutdanning. Ingunn Andreassen har skrevet for teater, radio og film. Ingunn har blant annet skrevet hørespillserien «Alt for Daniel» (NRK Radioteatret), som vant førstepris i den internasjonale konkurransen Prix Ex Aequo. Ingunn underviser også i improvisasjonstater og skuespillerteknikk, og driver Improteater.no og TeaterStudio. Ingunn har hatt regi på 35 teateroppsetninger, og har undervist i teater siden 1997. Medlem av Dramatikerforbundet.


Tid: Torsdag - Søndag kl.11.00 - kl.15.00

Sted: Oslo Teatersenter, Hovinveien 1, Oslo